index.html
MOARA DIN TIREAM
Familia brutarilor Varga era cunoscuta si remarcata din 1994 pe piata de panificatie, datorita calitatii ridicate a produselor de panificatie si patiserie pe care le furniza clientilor sai.
Pentru a furniza permanent produse de calitate, trebuia sa achizitioneze materii prime de calitate. Astfel se naste ideea de moara proprie, iar in anul 2000 familia de brutari Varga construieste si pune in functiune o moara performanta, moderna si cu capacitate mare in localitatea Tiream.
Situata in Campia de Vest intr-o zona cu o bogata traditie in agricultura materia prima folosita de catre moara provine de pe plan local si permite astfel obtinerea unor produse de o calitate inalta. Langa brutaria Varga Quattro moara din Tiream livreaza produse de morarit si la alte brutarii in judetele Satu Mare, Salaj, Maramures, Bihor si Cluj.
Asa cum s-a dezvoltat brutaria dealungul anilor la fel si productia moarei a crescut in paralel. Astfel in anul 2007 devenea necesar marirea si modernizarea facilitatii pentru a putea satisface cerinta pietei si mai ales a brutariei Varga Quattro ca client principal.
Principalele produse facuta de moara sunt faina alba 550, faina alba 650, faina neagra 1250, faina integrala, tarata si gris.
Asigurand fainea ca principala materie prima a brutariei, moara nu este doar un partener puternic ci si o parte esentiala a firmei Varga Quattro. Desi cele doua firme s-au dezvoltat mult in ultimii ani parcurgand schimbari majore, cel mai important obiectiv a fost si mereu va fi acel de a oferi consumatorilor produse de cea mai inalta calitate.